Thursday, July 29, 2010

Salah siapa?? Bos @ Aku???

waktu dh masuk tgh ari, aku pun baru pulang dr lunch.Fuhh..perut ni kenyang giler.sume benda aku masuk.xckup dgn mkn tembikai aku pulun betik plak.so nk naik ofis pun mcm badak naik dr sawah lerr..disebabkan dh mcm badak aku pun mula la rase ngtok.bg nk hilang kn ngtok ni n sblum mula kerja aku mula kn la kerja2 haram di ofis, opsss bukan haram sgt ler tp makruh skit jer.dok leka buat itu ini tibe aku rase ada org yg dok menepek dkt sebelah aku ni.ermm..sllu klu aku nmpk muka2 yg aku xsuke d ofis ni aku tempik jer..ha!!! nak pe?? tp kali ni aku rase ermm nk sopan santun skit ler sbb mata pun ngtok kn.aku pun lambat2 la toleh sape la yg ada dekat belakang aku ni.WAAAAAAA!!!!
tekezut aku aikk..bos besar dok sebelah,mampus aku kali ni.dia mesti pkir"ohhhhhhhh, tau ar bos ko g balik kg ko plak bpoya2 dkt ofis kn". aku terdiam sekejap..aku pandang dia dgn buat muka xbersalah jer.hanya mampu tersenyum ala2 badak yg kekenyangan. pastu lps dia bg aku file tuh dia pun blah g meeting..ohhh!!! Ya Allah, mcm mane leh terkantoi ni? aku redha jer..abis la bonus aku kali ni.mcm mane nk cari duit kawen nie? uhukuhkuhk...aku kantoi jugak arini,sedih yg sgt2 tp aku still buat kerja haram ini.harap2 bila nk bonus nnt dia lupa la peristiwa arini kn tp aku percaya dia akan ingat smpi dia blik japan..waaaa!!!! selama ni aku pikir kamu lah bos yg comel tp skang aku xnk kata dah..kamu adalah bos yg paling bahaya bg aku.

1 comment:

Mummy_Hana said...

huhuhuhuhuhu..
inilah dinamakan 'malang tidak berbau'

Followers